Ne jemi këtu çdo ditë për t'ju shërbyer me dedikim ushqim cilësor dhe presim të dëgjojmë
nga ju sygjerimet tuaja. Ju faleminderit për besimin tuaj të vazhdueshëm


Restaurant & Boutique de l'Artist

Rruga "Ismail Qemali", Nr. 12/2
      Pranë Liceut Artistik,
     Tiranë, Shqipëri

+355692081102
        +355694040899
      +355694040296

E-mail: info@artisti.al