Katering

Artist ofron për Klientët e tij shërbimin catering në ambiente zyre apo shtëpie. Specialiteti ynë është personalizimi. Ne mund të jemi në ambientet tuaja familiare dhe zyrtare me produktet cilësore, por edhe me shërbim kamarier me dhe pa servise.Për shumë zyrtarë një mbledhje pune e shoqëruar me një mëngjes ose drekë cilësore rrit përfitimin në diskutim dhe ruan konfidencialitetin.
Shumë ditëlindje apo festa familiare do të donim t'i shërbenim në ngrohtësinë e ambienteve në shtepite tona. Shërbimi catering cilësor jua ben eventin e paharrueshëm.
Mund të porosisni meny të kripura, të embla; me bazë Deti, Toke ose Vegan.

Shërbimi catering mund të njoftohet të pakten 24 orë para.
Lutemi të konfirmoni nëse do të doni ta shoqëroni me shërbim kamarier apo vetëm me ushqim.

Për rezervim, ju lutem të plotësoni formën e mëposhtme

Menu Kateringu

a) Fjongo lakrash (kuqe&bardhë) me erëza të freskëta
b) Crostat djathrash me mente
c) Taliatë pule semi/spicy
d) Rroll pjatine vegy me djathë pecorino
e)Kish brokoli & spinaq, rikota

*Verinat janë mini forma plastike, one way.
a) Simfoni mini krepash 3 shije - cremosa, de light, chicken
b) Onion rrolls me mozzarella
c) Ristela pule me sauce limoni dhe mustardë
d) Sofficini kërpudhash & tartufi
e) Champignon fole, gorgonzola & lajthi
f) Verinë me mish viçi, speca, pomodori (one way me lugë)
g) Pomodorini të mbushura me rikota & bajame

*Verinat janë mini forma plastike, one way.
a) Oktapod sedano & karrotë
b) Karcalec tempura
c) Kallamar role
d) Salmon i tymosur fole spinaq & sauce shege
e) Antzuge me domate të thatë dhe stika
f) Biskota me levrek dhe bajame peta

*Verinat janë mini forma plastike, one way.