Klas, cilësi, dedikim
Artist u krijua në vitin 2007 nga i vetmi pronar i cili gjatë 10 viteve ka dedikuar gjithçka në shërbimin dhe përmirësimin e shijes së brandit. Me një eksperiencë 12 vjeçare në fushën e turizmit, kulinarisë dhe hotelerisë në restorantet dhe hotelet më të mira në Greqi, Spanjë dhe Hollandë, Klodi hapi restorantin në rrugën "Ismail Qemali" në mars 2007.

Më tepër rreth nesh

Magjia e fundvitit në një gotë vere

Boutique de l'ARTIST ju fton të shoqëroni shijen e ushqimeve speciale me verërat më të mira internacionale. Ju ofrojmë një eksperiencë unike për të zbuluar më të mirën në këtë fundvit.
E bardhë, e kuqe apo rosé shishet e verës shoqëruar me ëmbëlsirat tona gatuar me plot dashuri, janë pa diskutim dhurata më e mirë për të dashurit tuaj në raste të veçanta.

Zbuloni galerinë me një larmi produktesh të një kualiteti të lartë

Na gjeni pranë Liceut Artistik, tek i vetmi Artist origjinal,
në hartën më poshtë